Mainos
Mainos

IS: Humalainen kirurgi tunkeutui yöllä lapsiperheen olohuoneeseen – kädessä kääntöveitsi

Lääkärimies on tuomittu sakkorangaistukseen kotirauhan rikkomisesta, kertoo  Ilta-Sanomat.

Tapahtumat saivat alkunsa puolilta öin viime lokakuussa Länsi-Suomessa omakotitaloalueella. Talon isä oli kotona kahden pienen lapsen kanssa, kun heille tuntematon mies, lääkäri, punki terassilta olohuoneen oviaukolle kääntöveitsi kädessään.

Pienten tyttöjen äiti oli viettämässä iltaa kaverinsa luona, ja isä oli jäänyt lapsenvahdiksi. Isä työnsi tunkeutujan ulos ja soitti poliisin paikalle.

Partio saapui nopeasti ja tavoitti myös veitsimiehen. Kirurgina työskentelevä epäilty oli tekohetkellä voimakkaassa humalassa.

Lääkärin teolle ei löytynyt esitutkinnassa selkeää selitystä tai motiivia. Hän oli kuulusteluissa katuvainen ja kertoi nauttineensa tuttaviensa luona alkoholia.

Mies sanoi luulevansa, että oli menossa omaan kotiinsa, mutta olikin eksynyt täysin tuntemattomien olohuoneen oviaukolle. Teräaseelle ei selitystä löytynyt.

​​​​​​​Juttua muokattu klo 12.30.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme