Mainos
Mainos

IS: Huomenna vapautuvaa murhaajaraiskaajaa epäillään lenkkeilijätytön murhaajan pahoinpitelystä

Elinkautisesta vankeudesta huomenna ehdonalaiseen astuvaa murhaajaraiskaajaa epäillään toisen vangin pahoinpitelystä, uutisoi Ilta-Sanomat.

Ilta-Sanomien mukaan 15-vuotiaan tytön murhasta tuomittua Abdiqadir Osman Husseinia odottaa nyt oikeudenkäynti lenkkeilijätytön murhaajan, Ramin Azimin pahoinpitelystä Turun vankilassa. Ilta-Sanomien mukaan kyse on muutamasta lyönnistä kasvoihin. Tapahtumat ovat tallentuneet valvontakameralle.

Azimi on tuomittu elinkautiseen vankeusrangaistukseen 17-vuotiaan tytön raiskauksesta ja murhasta. 

Husseinilla on taustalla raskaita rikoksia. Vuonna 1993 hän raiskasi Tampereella puukolla uhaten 13-vuotiaan tytön. Teosta hänet tuomittiin lähes kolmen vuoden vankeusrangaistukseen. 

Hussein pääsi ehdonalaiseen vuonna 1995, ja pian tämän jälkeen hän murhasi veitsellä 15-vuotiaan tytön Tampereella. Hänet tuomittiin elinkautiseen vankeuteen toukokuussa 1996.

Vuonna 2005 Hussein päästettiin vartioimattomalle vankilomalle. Muutaman tunnin loman aikana hän käytti törkeästi hyväkseen 4-vuotiasta lasta ja sai rikoksesta yhden vuoden ja kolmen kuukauden tuomion.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme