Mainos
Mainos

IS: Isä pahoinpiteli 8-vuotiasta tytärtään lukuisia kertoja – perusteli tekoja äkkipikaisuudellaan

Käräjäoikeus on tuominnut 8-vuotiasta tytärtään useaan otteeseen pahoinpidelleen miehen sakkorangaistukseen, uutisoi Ilta-Sanomat. Pahoinpitelyt tapahtuivat Espoossa vuoden 2016 kevättalvella.

Ilta-Sanomat kertoo, että oikeuden mukaan 30-vuotias mies potki tytärtään jalkoihin, läimäytti tätä käteen ja veti hiuksista.

Tyttö on kertonut pahoinpitelyistä poliisin kuulusteluissa. Lapsen mukaan isä oli muun muassa raahannut tätä hiuksista ja tarttunut kaulasta katsekontaktin saamiseksi. Tytär koki tulleensa kuristetuksi, Ilta-Sanomat kertoo.

Lehden mukaan isä on puolustellut tekojaan äkkipikaisuudellaan. Mies on myöntänyt potkineensa lastaan, mutta hänen mukaansa kyse on ollut ”tieltä hätistämisestä”.

Espoon käräjäoikeus totesi, että pahoinpitelyt olivat laadultaan melko lieviä. Niitä ei voitu kuitenkaan pitää vähäisenä, sillä ne olivat kohdistuneet lapseen.

Miehelle määrättiin torstaina 50 päiväsakkoa, joista hänelle jäi maksettavaksi 600 euroa. Korvauksina kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta mies joutuu korvaamaan tyttärelleen 600 euroa, Ilta-Sanomat kertoo. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme