Mainos
Mainos

IS: Kaikkosen työtietokone Krp:n tutkittavana

Kansanedustaja Antti Kaikkosen (kesk) työtietokone on ollut jo kuukausia takavarikoituna keskusrikospoliisin päämajassa. KRP teki kotietsinnän Kaikkosen työhuoneeseen eduskuntaan alkuvuodesta.

Ilta-Sanomien mukaan takavarikko liittyy vaalirahatutkintaan, jossa Kaikkosta epäillään luottamusaseman väärinkäytöstä ja lahjuksen ottamisesta. Hän sai vaalitukea Nuorisosäätiöltä ollessaan itse säätiön hallituksen puheenjohtaja.

Vain kerran aiemmin

Ilta-Sanomien mukaan poliisi kertoi iskusta etukäteen eduskunnan pääsihteerille Seppo Tiitiselle ja puhemies Sauli Niinistölle. Kaikkosta ei varoitettu. Poliisi olisi voinut tehdä kotietsinnän eduskunnan tiloihin myös ilman varoituksia.

Poliisi on tehnyt kotietsinnän eduskuntaan vain kerran aikaisemmin. Tuolloin tutkittiin nyt jo edesmenneen kansanedustajan Tony Halmeen (ps) työhuone ampumis- ja huumerikosepäilyjen vuoksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme