Mainos
Mainos

IS: Kallion jalkakäytävällä hurjastelusta lisätietoa – kuskin pakenemisen taustalla velat

Helsingin Pengerkadulla viime torstaina sattunut joukkotappelu ja autolla ajo jalkakäytävällä liittyy henkilöiden väliseen velkasuhteeseen, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Ilta-Sanomille.

Asia on selvinnyt poliisin kuulusteltua muun muassa autoa Pengerkadulla jalkakäytävällä ajanutta. Tämä on kertonut, että hänen tarkoituksenaan oli paeta tappelutilanteesta, ei ajaa kenenkään ylitse. Tapauksen tutkinnanjohtaja Teemu Kruskopf kertoo, että kuljettaja oli kertonut nähneensä jalkakäytävässä väylän päästä pois tilanteesta. Manööverissä loukkaantui lievästi yksi henkilö, kun auton tönäisemä liikkeen ovi osui autoa väistäneeseen ihmiseen.

Kuljettajan epäiltiin aluksi yrittäneen ajaa jalankulkijoiden päälle.


Päihteillä ei poliisin tietojen mukaan ole osuutta tapahtuneeseen. Osa tapauksen kolmesta epäillystä on poliisille tuttuja entuudestaan.

Kuljettajaa epäillään törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Lisäksi tapauksessa epäillään tapahtuneen kaksi pahoinpitelyä.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme