Mainos
Mainos

IS: Kummi puukotti lapsen isää ristiäisissä

Lapsen isän ja kummin välinen käsirysy päätyi puukotukseen ristiäisissä, kertoo Ilta-Sanomat.

Ristiäisiä vietettiin viime vuoden maaliskuussa ja juhlien päätteeksi tuore kummi puukotti lapsen isää. Mies tuomittiin Etelä-Savon kärjäoikeudessa vuoden ja viiden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen hätävarjelun liioitteluna tehdystä törkeästä pahoinpitelystä. Isä taas sai pahoinpitelystä kolmen kuukauden ehdollisen vankeustuomion.

Ilta-Sanomien mukaan käsirysy oli saanut alkunsa siitä, kun kummi oli ehdottanut lapsen äidille yhteistä hotelliyötä ristiäisiä seuranneiden baarijatkojen aikana ja isä oli raivostunut tästä.

Käsirysyn aikana kummi oli pistänyt lapsen isää pihviveitsellä voimakkaasti rintaan ja muualle yläkehoon. Isä taas oli lyönyt toista miestä nyrkeillä päähän.

Lehden mukaan kummi joutuu oikeuden päätöksellä korvaamaan lapsen isälle kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta 1 250 euroa, pysyvästä kosmeettisesta haitasta 1 000 euroa, henkisestä kärsimyksestä 2 000 euroa sekä tärvääntyneistä vaatteista 170 euroa.

Lisäksi kummin on maksettava isän oikeuskuluja 2 400 euroa. Isän taas on korvattava kummille kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta 3 000 euroa ja pilalle menneistä vaatteista 200 euroa. Kummin oikeuskuluja isän on maksettava noin 1 000 euroa.


 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme