Mainos
Mainos

IS: Marja Tiura pakeni uhkaajaa

Kampanjoimassa ollut kansanedustaja Marja Tiura (kok.) joutui uhkaavaan tilanteeseen Tampereen yliopistolla viime viikolla.

Tiura oli jakamassa vaalimainoksia Tampereen yliopistossa, kun uhkaavasti käyttäytynyt mies kohdisti vihansa Tiuraan ja uhkasi tätä suusanallisesti. Ilta-Sanomat kertoo, että Tiura pakeni hyökkääjää juosten pakoon.

Tampereen poliisista kerrotaan, että yliopistolla tapahtunut välikohtaus oli vakavahko. Ilta-Sanomien mukaan kyse ei ollut pelkästään suunsoitosta. Poliisi ei kuitenkaan tätä vahvista.

- Tiuralla on selkeästi ollut aihetta ilmoittaa asiasta poliisille, komisario Joni Länsipuro sanoo Ilta-Sanomille.

Uhkaava tapahtuma tallentui yliopiston valvontakameroille. Miehen nimi on poliisin tiedossa, mutta häntä ei ole vielä saatu kiinni.

Tiura on joutunut vaalikampanjansa aikana aiemminkin uhkailujen kohteeksi Tampereella. Tutkinnallisista syistä poliisi ei kerro Ilta-Sanomien haastattelussa hyökkäyksen aikaa tai paikkaa.

Myös Tiuran vaalimainos on Tampereella joutunut tuhotyön kohteeksi.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme