Mainos
Mainos

IS: Muhoksen surmattu ohjaaja oli jäämässä eläkkeelle

Poliisi on antanut vain vähän tietoja Muhoksen surman uhrista. Ilta-Sanomien eri lähteistä saamien tietojen mukaan perhekodissa surmansa saanut mies oli viimeisiä päiviä työelämässä.

Mies teki kohtalokkaana yönä viimeisiä työvuorojaan. Hän aikoi jäädä lomalle ja sitten siirtyä eläkkeelle. 58-vuotias uhri oli perheellinen mies. 

Työntekijä surmattiin lauantain vastaisena yönä Perhekoti Metsolassa. Poliisin mukaan uhri oli työskennellyt perhekodissa useita vuosia. Hän oli Ilta-Sanomien tietojen mukaan kokenut työntekijä. Ohjaajan työtoveri kertoo, että mies oli pidetty työntekijä. Hän välitti nuorista ja teki työtään sydämellään. 

Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan ohjaaja oli yksin yövuorossa. Poliisi sai yöllä kello yksi hälytyksen, jossa ilmoitettiin ohjaajan surmasta. Kun poliisit saapuivat, ohjaaja oli kuollut. Ilta-Sanomien tietojen mukaan surmasta ilmoitti perhekodin asiakas. Teosta epäillään perhekodin alaikäisiä asukkaita.  


Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot