Mainos
Mainos

IS: Naapureille Sastamalan surmatalon tapahtumat eivät tulleet yllätyksenä

Poliisi löysi eilen illalla Sastamalasta yksityisasunnosta kahden henkilön ruumiit. Kuolinsyyksi epäillään henkirikosta.

Poliisi otti paikalta kiinni neljä miestä, joista kolme toimitettiin sairaalahoitoon. Poliisi on luvannut iltapäivällä lisää tietoa tapahtumista.

Iltalehden mukaan silminnäkijä kertoo talon asukkaiden elämän olleen levotonta, ja paikalle on hälytetty poliisit aiemminkin. Ilta-Sanomat puolestaan kertoo, että naapurustossa ei tapahtumia pidetty yllätyksenä.

Lehden silminnäkijätietojen mukaan surmatalossa asui vuokralla noin 40-vuotias mies ja hänen samanikäinen vaimonsa. Pariskunta oli muuttanut taloon viime joulukuussa. Sen jälkeen poliisi on käynyt talossa naapurin mukaan useita kertoja.

Naapuri kertoo Ilta-Sanomissa tavanneensa miehen viimeksi eilen illalla. He olivat miehen kertoman mukaan tervehtineet, eikä mies ollut naapurin mukaan ollut humalassa.

Naapurin tietojen mukaan nainen oli kutsunut kotiin muutamia tuttaviaan. Myöhemmin illalla oli talossa alkanut tapahtua.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme