Mainos
Mainos

IS: Paloittelumurhaaja pahoinpiteli kolme lomallaan

Hyvinkään raa'asta paloittelumurhasta tuomittu Jarno Sebastian Elg pahoinpiteli kolme ihmistä "kasvatuksellisen loman" aikana. Elinkautisvanki iski kaksi asiakasta maahan helsinkiläisravintolassa Hietaniemenkadulla perjantai-iltana, ja hyökkäsi myös tilannetta rauhoittaman tulleen järjestyksenvalvojan kimppuun. Elg poistui paikalta nopeasti, mutta poliisi tavoitti miehen lähistöltä ja passitti hänet Helsingin vankilan suljetulle osastolle.

Elg tuomittiin elinkautiseen vuonna 2000, mutta hänet oli laskettu normaalille "kasvatukselliselle lomalle" ennen vapautumistaan. Avovankilassa istunut mies päätynee nyt ainakin toistaiseksi suljettuun vankilaan. Hän saattaa saada myös lisärangaistuksia pahoinpitelyistä.

Myös Elgin rikoskumppani, Hyvinkään paloittelumurhasta ja myöhemmin vesurisurmasta tuomittu Terhi Tervashonka nousi otsikoihin tänä kesänä paettuaan avovankilasta. Tervashonka saatiin kiinni vajaan parin viikon karkumatkan jälkeen.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme