Mainos
Mainos

IS: Poliisi vangitsi toisen miehen epäiltynä Keravan taposta – ensimmäinen kertoi perineensä velkoja golfmailalla

Vantaan käräjäoikeus on vanginnut Keravan taposta epäiltynä toisen miehen tänään perjantaina.

Viime perjantaina käräjäoikeus vangitsi samaisesta Keravan taposta epäiltynä vuonna 1984 syntyneen miehen. Tänään vangittu mies on syntynyt vuonna 1974. Asiasta kertoo Ilta-Sanomat. 

Ilta-Sanomien mukaan poliisi epäilee taposta kahta miestä, joista viime perjantaina vangittu on myöntänyt poliisille hakanneensa uhria golfmailalla käteen, jalkoihin ja muuhun vartaloon. Mies myöntää syyllistyneensä törkeään pahoinpitelyyn, mutta ei tappoon. Miehen mukaan teon taustalla oli velanperintä.

Epäilty henkirikos tapahtui Keravan Aatratiellä sijaitsevassa yksityisasunnossa 3. maaliskuuta. Ilta-Sanomien mukaan poliisi meni asuntoon yhden aikoihin iltapäivällä, kun oli saanut omaisilta ilmoituksen vainajasta. Uhri löytyi asunnosta lähes alasti. Miehessä oli vakavia väkivallan merkkejä, esimerkiksi hänen takaraivossaan oli reikä.

Poliisi epäilee, että myös tänään vangittu mies on käyttänyt uhriin väkivaltaa. 

 

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme