Mainos
Mainos

IS: Puolustusministeri sai tappouhkauksen

Puolustusministeri Carl Haglund (r.) sai tappouhkauksen viime sunnuntaina, kirjoittaa päivän Ilta-Sanomat. Sen mukaan asia on nyt poliisin tutkittavana.

– Lähettäjä lähetti tappouhkauksen omasta sähköpostiosoitteestaan omalla nimellään. Tapaus on tällä hetkellä poliisitutkinnassa. Lähetin sen poliisille, koska viestin sävy oli sen verran uhkaava, Haglund vahvistaa Ilta-Sanomille.

Hän myöntää lehdelle pelästyneensä uhkauksesta etenkin Turussa tapahtuneen pääministeri Jyrki Kataiseen kohdistuneen uhkatilanteen jälkeen. Puolustusministerin mukaan tappouhkauksen lähettänyt mies kertoi olevansa erään puolueen puolueaktiivi Pohjanmaalla.

Puolustusministerin mukaan mies on pyytänyt jälkeenpäin sähköpostitse anteeksi uhkaustaan.

– Jälkeenpäin lähetetty viesti oli ystävällinen, mutta eihän maailma voi toimia näin, että ensin lähetetään tappouhkauksia ja sitten pyydetään niitä anteeksi, Haglund kertoo Ilta-Sanomille.

Hän ei aio kuitenkaan viedä asiaa juridisesti eteenpäin.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme