Mainos
Mainos

IS: Video paljastaa huudot ennen Ben-Amorin hyökkäystä

Ilta-Sanomien julkaisema videotallenne avaa Jokerit–HIFK-jääkiekko-ottelun tapahtumia hetkeä ennen, kun Jokerien Semir Ben-Amor hyökkäsi HIFK:n Ville Peltosen kimppuun. Tallenteen ääniraidalla on korostettu esiin taajuus ihmisten puheesta.

Ilta-Sanomien urheilutoimituksen käyttämän ääniasiantuntijan mukaan nauhalta kuuluvat huudot ovat todennäköisesti saman miehen suusta. Videolta erottuu ensin huuto ”Nyt menee Vil..”, kun Ville Peltonen on hypännyt kaukaloon.

Seuraava huuto ”Muse jää!” liittyy Ilta-Sanomien mukaan Jokerien vaihtoon. Nuori laitahyökkääjä Aleksi ”Muse” Mustonen on hyppäämässä jäälle, mutta palaakin takaisin vaihtoaitioon. Tilalle jäälle luistelee Semir Ben-Amor, jolloin videolta kuuluu huuto ”Tapa se kusipää!”. Hetkeä myöhemmin Ben-Amor taklaa Peltosen jäähän ja jatkaa lyömistä pelaajan ollessa jään pinnassa.

Ilta-Sanomien mukaan ääniraidalta ei ole poistettu mitään eikä siihen ole lisätty mitään.

Kohua aiheuttanut European Trophyn ottelu pelattiin toissa lauantaina. Ottelussa nähtiin myös useita muita tappeluita.

Jokerit pahoitteli tapahtunutta. Ben-Amor sai tapahtuneesta viiden ottelun pelikiellon European Trophyyn. SM-liiga käsittelee asiaa tänään. Myös poliisi on aloittanut asiassa esitutkinnan.

Liiga alkaa torstaina, jolloin HIFK ja Jokerit kohtaavat uudelleen.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme