Mainos
Mainos

Isä yritti tappaa puolitoistavuotiaan lapsensa - sai 3,5 vuotta vankeutta

Pienokaisen paiskaaminen lattiaan toi isälle vankeutta Helsingissä. Käräjäoikeuden mukaan mies yritti tappaa marraskuussa puolitoistavuotiaan lapsensa suututtuaan vaimolleen.

Riita alkoi, kun vaimo vaati avioeroa. Mies oli ottanut lapsen syliinsä ja heittänyt tämän päänsä korkeudelta paljaalle lattialle.

Lapsi putosi maahan takaraivo ja selkä edellä ja meni tajuttomaksi. Äidin rynnättyä lapsen luo mies oli purrut vaimoaan selkään sekä lyönyt ja potkinut jalkoihin.

Nainen onnistui lähtemään asunnosta rappukäytävään, jonne mies seurasi perässä veitsi kädessä. Nainen sai useiden pyyntöjen jälkeen mieheltään puhelimen ja hälytti apua.

Lapsi joutui sairaalassa tehohoitoon ja pääsi kotiin vasta kymmenen päivän päästä.

Tuomittu Ali Abdulkadir Omer, 41, sai kolme ja puoli vuotta vankeutta tapon yrityksestä ja pahoinpitelystä. Hänen on maksettava yhteensä 13 500 euroa kärsimys- ja kipukorvauksia lapselle ja 1 500 euroa äidille.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme