Mainos
Mainos

Isäpuoli hakkasi ja yritti raiskata kahdeksanvuotiaan

Helsingin hovioikeus on tuominnut neljäksi ja puoleksi vuodeksi vankilaan miehen, joka yritti raiskata avopuolisonsa tyttären ja teki tälle muuta väkivaltaa.

Kolmikymppinen mies kosketteli puolisonsa kahdeksanvuotiasta lasta ja yritti pakottaa tämän sukupuoliyhteyteen. Uhri sai vammoja.

Tapahtumien yhteydessä mies myös löi tyttöä useita kertoja nyrkillä ja uhkaili vielä kovemmalla väkivallalla.

Teot tapahtuivat toissa vuoden syyskuussa perheen kotona Espoossa. Tytön äiti oli tapahtuman aikaan naapurissa, jonne hän oli paennut riideltyään puolisonsa kanssa. Kahdeksanvuotias tyttö ja hänen pikkusiskonsa jäivät asuntoon.

Mies syyllistyi kaikkiaan viiteen rikokseen, joista kolme vakavinta kohdistui lapseen. Näitä olivat törkeä lapsen seksuaalinen riisto, törkeän raiskauksen yritys ja törkeä pahoinpitely. Lisäksi mies oli jo ennen kahdeksanvuotiaaseen tyttöön kohdistuneita tekoja pahoinpidellyt kahteen otteeseen puolisoaan.

Mies joutuu maksamaan tytölle korvausta henkisestä kärsimyksestä 25 000 euroa sekä kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta 3 500 euroa.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme