Mainos
Mainos

Iso poliisioperaatio Turussa: Mies ampui toista miestä

Varsinais-Suomen poliisi etsii isolla joukolla miestä, jonka epäillään ampuneen toista miestä Turun Vähäheikkiläntiellä kello 16 jälkeen.

Poliisin mukaan vuonna 1974 syntynyt miesuhri loukkaantui ampumisesta, mutta hänellä ei ole ensitiedon mukaan hengenhätää. Hänet vietiin sairaalahoitoon. Ampuminen tapahtui pysäköintialueella tänään.

Rikoksesta epäillyn henkilöllisyys on tiedossa, mutta häntä ei ole vielä tavoitettu. Miestä etsitään isolla joukolla. Poliisin arvion mukaan hänestä ei ole vaaraa muille henkilöille.

– Kävelin Kellonsoittajankadulla ja poliisi kysyi, olenko nähnyt pitkää miestä, jolla on värikäs takki. Kun en ollut nähnyt, niin poliisi pyysi ystävällisesti jatkamaan matkaa, nimettömänä pysyttelevä mies kertoo Turusta MTV3 Uutisille.

Tapausta tutkitaan aluksi ainakin tapon yrityksenä, mutta rikosnimike tarkentuu tutkinnan aikana. Tutkinnallisista syistä asiasta ei tässä vaiheessa tiedoteta enempää.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme