Mainos
Mainos

Poliisioperaatio Vantaan Kivistössä, kerrostalo evakuoitu – "Uhannut pääasiassa tehdä itselleen jotain"

Poliisilla on käynnissä operaatio Vantaan Kivistössä. Poliisi on evakuoinut tietyn Rubiinikehä 1:ssä sijaitsevan kerrostalon rappukäytävän asukkaat.

Kansalaisia kehotetaan välttämään alueella liikkumista. Poliisi on eristänyt alueen, jolla liikkuminen ei ole turvallista. Alueen ulkopuolisille ei kohdistu vaaraa, joten esimerkiksi läheisen päiväkodin lapset voidaan noutaa normaaliin tapaan.

Rikosylikonstaapeli Henri Baldauf kertoo, että operaatio on vasta alussa. Poliisilla ei ole tarkempaa tietoa kertoa vaaran luonteesta.

Henkilö on hänen mukaansa pääasiassa uhannut tehdä itselleen jotain. Uhkaus ei kohdistu suoraan sivullisiin, mutta uhkauksen laadun vuoksi rappukäytävä on avakuoitu.


– Tieto uhasta on hyvin yleisluontoinen. Tietynlainen uhka on ilmoitettu, ja nyt tarkistetaan, onko uhka todellinen. Kuten hyvin usein tehdään, varotoimena välitön läheisyys evakuoidaan. Ollaan haluttu evakuoida rappukäytävä siltä varalta, että siellä joudutaan toimimaan, Baldauf kertoo MTV Uutisille.

Poliisin tietojen mukaan kukaan henkilö ei ole akuutisti vaarassa tilanteen vuoksi. Paikalla olevien henkilöiden ottamista kuvista näkyy, että poliisi on paikalla useiden yksiköiden voimalla.

Juttua päivitetty kello 16.15: Henkilö uhannut pääasiassa itsensä vahingoittamista.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme