Mainos
Mainos

Jari Aarnio tuomiostaan vankilahaastattelussa: "Voiko olla katkeroitumatta"

– Voiko kukaan ihminen olla katkeroitumatta tällaisessa pyörityksessä missä mä oon ollut, sanoo huumepoliisin ex-päällikkö Jari Aarnio MTV Uutisten haastattelussa.

Paikka on vankilan pienperhehuone. Lattialla on leikkimatto ja kulmalla kasa lasten pelejä. Nyt puhutaan kuitenkin Jari Aarnion uudesta Myrkky-kirjasta.

Siinä hän on halunnut tuoda esiin oman näkökulmansa tuhannen kilon hasisjuttuun ja muihin rikoksiin, joista vankilavuosia on kertynyt kaikkiaan kolmetoista. Huumejutun hovioikeuskäsittely alkaa syyskuun puolivälissä.

– On se aika kohtuutonta, että mut hiljennetään kaikin tavoin, että mulla ei ole mahdollisuutta vastata mihinkään hurjinpiinkaan väitteisiin. Totta kai se ihmistä katkeroittaa.

Aarnion ja käsikirjoittaja Vepe Hännisen kirjoittama Myrkky -kirja julkaistaan keskiviikkona. Sen ydintä on Aarnion oma näkemys huumetuomioon johtaneista tapahtumista.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme