Mainos
Mainos

Syyttäjä vaatii Aarniolle huumehaarassa 13 vuoden vankeutta

Jari Aarnio saa syytteet kuudesta törkeästä huumausainerikoksesta.

Apulaisvaltakunnansyyttäjän mukaan Aarnion epäillään järjestäneen hasiksen maahantuontia ja levitystä Hollannista Suomeen. Syyttäjän mukaan kyse on ollut kaikkiaan liki tuhannesta kilosta huumeita ja törkeillä huumausainerikoksilla on hankittu yli 1,5 miljoonan euron rikoshyöty.

Apulaisvaltakunnansyyttäjä vaatii Aarniolle 13 vuoden vankeusrangaistusta huumehaarassa.

Lisäksi syyttäjä on nostanut syytteet Aarniota vastaan muun muassa kolmesta törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä, virkasalaisuuden rikkomisesta ja yllytyksistä virkavelvollisuuden rikkomisiin.

Aarnio kiistää kaikki rikosepäilyt.

Syytettyihin kuuluu myös Aarnioon liitetty United Brotherhood -ryhmän johtoon kuulunut mies. Häntä epäillään kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta – samoista, joista Aarniokin saa syytteen.

Lisäksi kolme Aarnion alaista saa syytteen virkarikoksista. Heitä ei syytetä osallisuudesta huumausainerikoksiin.

Kaikki epäillyt kiistävät syyllistyneensä rikoksiin.

 

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot