Mainos
Mainos

Järjenvastainen köysitemppu aiheutti vaaratilanteen – illalla ja yöllä muitakin outoja päähänpistoja

Sisä-Suomen poliisipartioilla oli poikkeuksellisen kiireinen yö. Häiriöitä, nahistelua ja pahoinpitelyjä – sekä myös useita päähänpistoja, joiden vaarallisuutta ei ole osattu arvioida.

Kangasalan Finnentiellä oli uhka isommallekin onnettomuudelle, kun liikennekartiot iskeytyivät tiellä ajaneen auton kylkiin hieman ennen iltaseitsemää. Kartioiden väliin oli viritetty nailonköysi. Tapahtunutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Vihjeitä ja havaintoja voi ilmoittaa numeroon 0800 90022.

Jyväskylän Tiituspohjassa henkilöauto ajo ulos tieltä hieman iltakuuden jälkeen. Poliisin saamien tietojen mukaan auton kuljettaja oli ennen ulosajoa "heitellyt perää", kunnes oli menettänyt auton hallinnan, suistunut vasemmalle puolelle ulos tieltä ja osunut betoniaitaan. Autosta oli poistunut kaksi miestä juosten metsään, eikä heitä etsinnöistä huolimatta tavoitettu. Tapahtunutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Pariskunta pysäytteli autoja

Tampereella poliisi hälytettiin Kalevantielle hieman ennen klo iltaseitsemää. Paikan päällä mies ja nainen olivat liikenteen keskellä pysäyttelemässä autoja. 

Alustavien selvitysten mukaan mies oli saanut pysäytettyä henkilöauton, eikä ollut suostunut väistämään sen edestä. Autossa etupenkillä matkustajana ollut mies oli mennyt ohjaamaan sivuun pysäyttelijää, joka oli käynyt käsiksi matkustajaan ja molemmat olivat kaatuneet maahan. Pysäyttelijä oli alkanut uhkailla toista miestä vakavammalla väkivallalla, mutta mies pääsi takaisin auton kyytiin ja pois paikalta.

Pysäyttelijä löi autosta vielä sivupeilin rikki. Kiinniotettaessa mies käyttäytyi aggressiivisesti myös poliisia kohtaan. Hän vastusti kiinniottoaan ja yritti potkaista poliisia. Miestä epäillään muun muassa laittomasta uhkauksesta, vahingonteosta, lievästä pahoinpitelystä ja virkamiehen vastustamisesta. Kumppanina ollut nainen tuotiin päihtymyssäilöön.

Iltakymmeneltä poliisipartio mittasi Vaajakoskentiellä Jyväskylässä vastaan tulleelle autolle 112 km/h:n nopeuden kuudenkympin alueella. Kuljettajaa, parikymppistä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Tapahtuma-aikaan satoi lunta ja tie oli osittain jäinen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme