Mainos
Mainos

Jengipomo: Aarnio olisi voinut järjestää minulle vaikeuksia

Jari Aarnioon liitetty jengipomo avasi esitutkinnan loppuvaiheessa yhteyksiään Aarnioon. Aiemmin kuulusteluissa hän kiisti yhteydenpidon Helsingin huumepoliisin päällikön kanssa.

Lopulta jengipomo kertoi tavanneensa Aarniota useasti ja esimerkiksi järjestäneensä Aarnion pyynnöstä vastaanottajan jollekin lähetykselle. Hän sanoi tavanneensa Aarnion uudelleen, kun vastaanottaja oli löytynyt.

Kolmannella tapaamisella jengipomo kertoi saaneensa Aarniolta ohjeet, jotka hän toimitti lähetyksen vastaanottajalle.

– En saanut itse mitään palkkiota toimistani.

Jengipomo puhui myös motiivistaan Aarnion auttamiseen. Osa tekstistä on esitutkinta-aineistossa salattu, mutta vastauksen loppuosassa hän sanoi näin:

– ...sekä myös se, että Aarnio olisi halutessaan voinut aiheuttaa minulle ja erityisesti eräälle minulle tärkeälle henkilölle suuria vaikeuksia.

United Brotherhoodin johdossa toiminut mies kiistää sotkeutuneensa epäiltyihin rikoksiin kuten epäiltyihin huumerikoksiin tai syyttömän lavastukseen. Miehen puolustuksen mukaan "hän ei ole ollut tämän näytelmän ohjaaja".

– Hän on joutunut tähän rooliin ymmärtämättään, mistä on kyse, puolustus sanoi esitutkinnassa.

Myös Aarnio kiistää rikosepäilyt.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme