Mainos
Mainos

Jenna Lepomäen isä odottaa yhä tytärtään kotiin

Kim Pellinen sai huonoja uutisia tyttärestään viime kesäkuussa. Aurinkolomalle Espanjan Malagaan lähtenyt Jenna Lepomäki oli kadonnut.

– Jenna oli juuri täyttänyt 18 vuotta. Hän oli lähtenyt reissuun ja sitten minulle ilmoitettiin, että Jennaa ei saanut puhelimellakaan enää kiinni.

Läheiset arvasivat, ettei kaikki ollut kunnossa.

– Tiesin Jennasta sen, että tyttö on omapäinen. Mutta hän ilmoitti kyllä aina, jos oli mahdollisesti jossain pulassa, tai jos jotain oli sattunut. Siinä vaiheessa alkoi pyöriä vähän kurjat ajatukset.

Lokakuussa selvisi, että Jenna Lepomäki oli joutunut henkirikoksen uhriksi. Keskusrikospoliisi epäilee Lepomäen tuttavia murhasta. Motiivina on poliisin mukaan se, ettei Lepomäki suostunut kuljettamaan huumeita Suomeen, vaan ilmoitti asiasta paikalliselle poliisille.

– Jenna maksoi tosi kalliin hinnan siitä, ettei tuonut huumeita tänne.

Hautajaisia ei ole vieläkään päästy järjestämään.

Ensin omaiset odottivat kolme kuukautta Espanjan poliisin aloittavan tutkinnan toden teolla. Nyt tytön ruumista on odotettu Espanjasta kotiin jo melkein neljä kuukautta.

– Ei vain mene järkeen, että miten se voi kestää niin kauan. Voiko yhden maan byrokratia olla niin kankea, ettei saada tällaista perusasiaa EU-maiden sisällä hoidettua, Pellinen ihmettelee.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme