Mainos
Mainos

Jennan äiti vangituista: Uskon heidän saavan tuomiot

Espanjassa surmatun Jenna Lepomäen äiti kertoo olevansa helpottunut siitä, että oikeus päätti vangita hänen tyttärensä surmasta epäillyt suomalaismiehet tänään.

– Oloni on tietysti vähän parempi, kun tiedän heidän olevan vangittuina ja todennäköisesti eristyksissä. Nyt täytyy vain odottaa ja toivoa, että se on kuitenkin murha, josta heitä tullaan syyttämään, Stiina Lepomäki kertoi.

Lepomäellä ei ole tarkkaa tietoa siitä, mitkä tapahtumat johtivat hänen tyttärensä surmaan Espanjassa viime kesänä. Vahvoja epäilyksiä kuitenkin on. Siksi äiti toivoo vangituille mahdollisimman pitkiä tuomioita.

– Se ei kuitenkaan ole meidän asiamme nyt, koska emme tiedä tarkkaan mitä tapahtui ja miksi. Kaikki on tässä vaiheessa vielä auki. Uskon silti heidän saavan tuomiot, Lepomäki sanoo.

Hänen mukaansa vanhemmille ei ole kerrottu tutkinnan vaiheista juurikaan mitään. Lepomäkeä ihmetyttää poliisin haluttomuus tiedottaa vanhempia asiasta.

– Kyllä vanhemmille pitäisi jotain kertoa, mutta poliisi sanoi vain, että lukekaa netistä. Tänään piti tulla poliisilta soitto, mutta sitä ei ole kuulunut.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme