Mainos
Mainos

Joensuulaismies vuokrasi omakotitalon kannabiksen kasvatusta varten – Krp löysi talosta kymmeniä kannabiskasveja

Poliisi epäilee, että joensuulainen mies vuokrasi omakotitalon käyttöönsä vuoden 2015 lopulla pelkästään kannabiksen kasvattamista varten.

Keskusrikospoliisi paljasti omakotitaloon rakennetun kannabiskasvattamon Joensuun haja-asutusalueella.

Taloon oli rakennettu kasvattamotilat kahteen eri kerrokseen. Tiloissa oli järjestetty kastelu, lannoitus, valaistus, lämpötilan säätö, ja kuivatustilat kannabiksen viljelyä varten. Olosuhteet oli luotu kannabiskasveille mahdollisimman suotuisiksi.

Tiloihin suoritetussa kotietsinnässä löydettiin 34 kappaletta eri vaiheissa kasvamassa ollutta kasvia, 26 kappaletta kannabiskasvin juurakoita, ja valmiiksi kuivatettuja kannabiskasvin osia.

Joensuulaista miestä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta. Juttu selvisi poliisin oman tiedonhankinnan kautta. Esitutkinta on valmistunut ja asia on siirretty syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot