Mainos
Mainos

Jokelan ja Kauhajoen ampujilla ei yhteyttä

Kauhajoen tutkinnanjohtaja Jari Neulaniemen tänään antaman lausunnon mukaan mitään suoraa yhteyttä Jokelan ja Kauhajoen ampujien välille ei ole voitu vahvistaa.

Tutkinnassa on selvinnyt, että Saari on imuroinut Auvisen nettiin laittamaa materiaalia. Minkäänlaista vahvistusta sille, että miehet olisivat olleet keskenään yhteydessä esimerkiksi netin, puhelimen tai tekstiviestien välityksellä ei Neulaniemen mukaan ole kuitenkaan voitu osoittaa.

Neulaniemen mukaan huhuja on vieläkin liikkeellä paljon, mutta KRP:n näkökulmasta ei ole mitään mieltä lähteä erikseen jokaista huhua ampumaan alas. Kauhajoen tutkintaprosessi jatkuu niin, että tutkintamateriaali siirretään pöytäkirjojen muotoon ja tämä työ kestää kuukausia. Jokelassa tutkintamateriaalien siirtäminen pöytäkirjoiksi kesti kaikkiaan 6 kuukautta.

Median edustajat pääsivät tänään vierailemaan Kauhajoen palvelualojen oppilaitoksen sisätiloissa. Koulu on kärsinyt pahoin palo- ja savuvanhingoista. Koulurakennus pyritään saamaan kuntoon vuoden loppuun mennessä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme