Mainos
Mainos

Joutsenon teinisurma käsitellään kokonaan ilman yleisöä - syytetty nuorukainen peitti kasvonsa

Joutsenon teinisurmasta syytetty nuorukainen peitti kasvonsa Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa, kun medialla oli aluksi tilaisuus kuvata oikeussalissa. Nuori mies oli pukeutunut petrolinväriseen huppariin, jonka suuri huppu peitti hänen kasvonsa kokonaan.

19-vuotiasta joutsenolaisnuorukaista syytetään 16-vuotiaan tytön murhasta, törkeästä raiskauksesta ja hautarauhan rikkomisesta.

Henkirikos tuli ilmi viime pyhäinpäivän alla Lappeenrannan Joutsenossa, kun uhri löydettiin kuolleena maakellarista. Nuorukainen on myöntänyt aiheuttaneensa tytön kuoleman, mutta kiistänyt murhan.

Oikeudenkäynti kestää käräjäoikeudessa tämän päivän ja oikeus päätti heti käsittelyn aluksi, että juttu käsitellään kokonaisuudessaan ilman yleisöä. Tätä pyysivät sekä syyttäjä että uhrin omaiset.

Huomenna käsittelyssä on toinen nuorukaiseen liittyvä rikosepäily: häntä syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tapauksessa uhri on eri henkilö kuin surmattu 16-vuotias tyttö.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme