Mainos
Mainos

Junaraiteelle valunut ratatyökone aiheutti vakavan vaaratilanteen Ylivieskassa – poliisi pyytää vihjeitä

Ylivieskan poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja Ylivieskan rata-alueelta 28. kesäkuuta.

Ylivieskan poliisi tutkii tapausta, jossa 102 tonnia painava ratatyökone on päässyt valumaan kohti Ylivieskan rautatieasemaa ja aiheuttanut vakavan vaaratilanteen keskiviikkona 28. kesäkuuta. Poliisi epäilee, että työkoneen käsijarru oli avattu tarkoituksella.

Junaraiteiden väliselle vaihdekujalle pysäköity 38-metrinen työkone ehti valua noin 150 metrin matkan Ylivieskan veturitalleilta rautatieasemaa kohti. VR:n veturinkuljettaja oli onnistunut pysäyttämään työkoneen ennen kuin se ehti aiheuttaa vahinkoa.

Ratatyökone oli valunut pysäköintipaikastaan kohti Ylivieskan rautatieasemaa noin klo 07.00 aikaan ja se oli ollut samalla raiteella, kuin Ylivieskan juna-asemalta klo 07.04 lähtevä pikajuna, joten tilanteessa oli vakavan onnettomuuden vaara. Ratatyökone oli pysäköity junaraiteiden väliin klo 03.

Ylivieskan poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnostaan Ylivieskan poliisiaseman päivystykseen p. 0295 416409.

Poliisi on erityisen kiinnostunut mahdollisista henkilöhavainnoista pysäköidyn ratatyökoneen luona tai sen lähettyvillä.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme