Mainos
Mainos

20-vuotias juniorijalkapalloilija tappoi ex-tyttöystävänsä metsästysveitsellä Raaseporissa – sitoi kiinni ja raiskasi ennen surmaa

Poliisi on saanut valmiiksi Raaseporissa vuosi sitten tapahtuneen henkirikoksen esitutkinnan.

Länsi-Uudenmaan poliisin mukaan epäilty 20-vuotias mies sitoi 20-vuotiaan Tammisaaresta kotoisin olleen entisen tyttöystävänsä kiinni ja tappoi hänet metsästysveitsellä tämän asunnolla.

MTV Uutisten tietojen mukaan epäilty oli maajoukkuetason juniorijalkapalloilija.

Henkirikos paljastui poliisille, kun partio meni naisen luo etsimään tämän entistä poikaystävää. Poliisi kertoo, että miehen etsinnän syynä oli ilmoitus, jonka mukaan mies olisi tehnyt itselleen jotain.

Epäillään myös raiskauksesta

Oikeuslääketieteellisen tutkimuksen ja paikkatutkinnan mukaan henkirikoksen lisäksi miestä epäillään naisen törkeästä raiskauksesta. Poliisi ei kuitenkaan kerro epäilystä enempää, koska siihen liittyvät asiat ovat salassa pidettäviä.

Silminnäkijä löysi miehen auton myöhemmin Svartbäckin alueelta Raaseporoista, ja epäilty löytyi maastosta kuolleena. Poliisilla oli aiemmin jo tiedossaan, että mies oli ottanut kotoaan mukaan useita aseita.

Miehen kuolemaansa ei poliisin mukaan liity ulkopuolisia. Oikeuslääketieteellisen tutkimuksen mukaan mies oli tekohetkellä kannabiksen vaikutuksen alaisena.

Motiivina ero?

Poliisi kertoo, että se ei ole voinut kokonaan selvittää teon motiivia, koska avainasemassa olevat henkilöt ovat kuolleet.

Esitutkinnassa on kuitenkin löytynyt näyttöä siitä, että epäilty 20-vuotias mies oli aiemmin uhannut entistä tyttöystäväänsä vakavilla seurauksilla, jos heidän suhteensa päättyy.

Poliisin mukaan pariskunnan suhde oli kuitenkin päättynyt kuukausia ennen surmatekoa, ja tapetulla naisella oli jo uusi suhde.

– Tätä asiaa rikoksesta epäilty ei todennäköisesti ole hyväksynyt, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Poliisi on päättänyt, että asia ei etene syyteharkintaan, koska rikoksesta epäilty on kuollut.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme