Mainos
Mainos

Jyväskylän ampuja surmasi ex-puolisonsa

Jyväskylän Puuppolassa eilen tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa mies surmasi entisen puolisonsa ennen kuin ampui itsensä.

Poliisin mukaan nainen oli hakemassa tavaroitaan asunnosta, josta hän oli muuttanut pois kesäkuussa. Naisen äiti oli mukana auttamassa tavaroiden kantamisessa.

Äiti kertoi poliisille, että naiset olivat sopineet miehen kanssa tavaroiden noudosta. Naisten kantaessa tavaroita asunnossa oli mies hakenut yllättäen aseen ja ampunut entisen puolisonsa. Nainen kuoli välittömästi. Uhrin äitiä mies ei poliisin mukaan uhannut, ja hän hälytti paikalle apua.

Henkirikoksen jälkeen mies meni kauemmaksi, minkä jälkeen hän surmasi itsensä.

Pariskunnalla oli kaksi yhteistä lasta, jotka ovat saaneet kriisiapua. Samoin surmatun naisen äiti on saanut kriisiapua.

Surmatyössä käytetty ase oli poliisin mukaan luvallinen. Miehellä ei ollut aiempaa rikostaustaa, eikä hän ollut koskaan aiemmin syyllistynyt perheväkivaltaan.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme