Mainos
Mainos

Jyväskylässä tyhjennettiin sosiaaliasema — poliisi tutkii epäilyttävää laukkua

Poliisi on eristänyt ja tyhjentänyt sosiaaliaseman Jyväskylän keskustassa Hannikaisenkadulla. Syynä on sosiaaliaseman tiloihin jätetty epäilyttävä salkku, jonka alkuperästä ja omistajasta ei ole tietoa. Toistaiseksi ketään ei epäillä rikoksesta.

– Varotoimenpiteenä sosiaaliasema ja viereisiä tiloja on tyhjennetty. Sosiaaliasemaa on uhkailtu ennenkin, joten otamme nyt varman päälle, kertoo komisario Tuomo Korhonen.

Poliisille tieto epäilyttävästä salkusta tuli hieman ennen klo 13. Sosiaaliaseman henkilökunta ilmoitti tilanteesta.

Koulutetut erikoismiehet tutkivat salkun sisältöä

Poliisin pommiuhkatilanteisiin koulutetut erikoismiehet tutkivat parhaillaan salkun sisältöä. Alue on edelleen poliisin eristämä.

Poliisin mukaan sosiaaliasemia uhataan usein. Hannikaisenkadulla sijaitsevaa sosiaaliasemaa on uhattu kuluneen vuoden aikana viiteen otteeseen. Tämänpäiväisen uhkauksen yhteyttä neljään aikaisempaan tapaukseen selvitetään parhaillaan. Aikaisempien uhkausten tekijät ovat poliisin tiedossa.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme