Mainos
Mainos

Kadonnut mies löytyi pahoinpideltynä – pakotettiin matkustamaan Ruotsiin?

Maanantaina kadonneeksi ilmoitettu, vuonna 1945 syntynyt perniöläismies on löytynyt. Poliisi epäilee, että mies pakotettiin matkustamaan Ruotsiin. 

Miehen sisko ilmoitti maanantaina veljensä kadonneeksi, koska viimeinen havainto miehestä oli viikkoa aikaisemmin, eikä häntä sen jälkeen ollut tavoitettu. 

Poliisin käydessä miehen asunnolla, siellä oli runsaasti verijälkiä ja merkkejä runsaasta alkoholinkäytöstä. Lisäksi miehen omistama henkilöauto oli poissa.

Miehen auto löytyi tiistaina, kun tulli pysäytti sen Turun sataman terminaalialueella. Pahoinpidelty mies oli matkustajana autossa, jossa oli lisäksi kolme muuta miestä.

Miehellä oli runsaasti erilaisia pahoinpitelyyn viittaavia vammoja, muun muassa mustelmia kasvoissa ja kyljessä sekä kaulassa kuristamiseen viittaavia jälkiä. Hänen vointinsa oli löydettäessä heikko, ja hän on toistaiseksi sairaalahoidossa vammojensa vuoksi.

Tutkinnassa on selvinnyt, että mies matkusti kahden nyt pidätettynä olevan miehen kanssa autolautalla Ruotsiin 8. heinäkuuta. 

Poliisi pidättänyt tapaukseen liittyen viisi henkilöä. Tapausta tutkitaan muun muassa törkeänä pahoinpitelynä, törkeänä vapaudenriistona sekä varkautena.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme