Mainos
Mainos

Kahdeksaa epäillään huumebisneksistä Turussa

Varsinais-Suomen poliisi epäilee kahdeksaa henkilöä useista törkeistä huumausainerikoksista. Kaikki ovat olleet vangittuina. Viisi heistä istuu edelleen tutkintavankeudessa, ja yksi suorittaa aiempaa tuomiotaan kiven sisässä.

Päätekijää, 34-vuotiasta turkulaislähtöistä miestä, epäillään kolmesta törkeästä huumausainerikoksesta, kahdesta ampuma-aserikoksesta ja useista muista rikoksista. Miehen epäillään muun muassa olleen mukana noutamassa 1,6 kilon amfetamiinierää maastokätköstä Raisiosta.

– Rikokset tehtiin tänä kesänä Turussa ja Raisiossa, ja epäillyt ovat pääosin Turun seudulta. Yksi epäillyistä on nainen, kertoo rikoskomisario Susanna Arppe.

Poliisin tutkinta on valmis, ja tapaus on syyteharkinnassa. Syyte pitää nostaa viimeistään tämän viikon perjantaina. Jutun käsittely Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa alkaa kahden viikon sisällä syytteen nostamisesta.

(MTV3–STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme