Mainos
Mainos

Kolme kuoli kolarissa Simossa - rattijuopumusta epäillään

Kolme henkilöä on kuollut, ja yksi loukkaantunut vakavasti kolarissa Lapissa aamupäivällä. Kolarissa Simon eteläpuolella on menehtynyt rattijuopumuksesta epäilty henkilö sekä hänen autoonsa törmänneen auton kuljettaja ja tämän vaimo.

Poliisi kertoo lähteneensä seuraamaan rattijuopoksi epäiltyä Simon eteläpuolella, jolloin kuljettaja lähti ohittamaan edellä olevaa autoa, vaikka vastaantulevalla kaistalla oli liikennettä. Ohituksesta seurasi nokkakolari.

Rikoskomisario Miia Lehtinen Lapin poliisista kertoo, että tekoa tutkitaan tappona.

– Tiellä oli selkeä näkyvyys, ja vaikuttaa että hän on lähtenyt ajamaan, vaikka on ollut nähtävissä, että liikennettä tulee vastaan.

Poliisin mukaan vastaantulevan auton kuljettaja kuoli. Vastaantulleen auton matkustaja oli tajuton ja takapenkillä ollut 11-vuotias poika oli tajuissaan. Matkustaja kuoli matkalla sairaalaan.

Menehtyneet olivat takapenkillä matkustaneen 11-vuotiaan pojan isovanhemmat.

Epäillyn rattijuopon autossa ei ollut matkustajia.

Tapahtumapaikalla valtatie 4:n liikenne ohjataan Maksniementien kautta. Asia tutkitaan tappona, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä rattijuopumuksena.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme