Mainos
Mainos

Kaksi miestä hakkasi junaa odottaneen, mutta unohtivat yhden asian

Helsingin poliisi kertoo Rautatieasemalla tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Poliisipartio sai tehtävän mennä Rautatieaseman asemavalvomoon, missä ilmoituksen mukaan oli otettu kiinni kaksi pahoinpitelyyn epäiltyä henkilöä. Myös uhri odotti paikalla.
Uhri kertoi poliisipartiolle, että hän oli ollut asemahallissa odottamassa junan lähtemistä, kun äkillisesti joku löi häntä kasvoihin. Rautatieaseman järjestyksenvalvojia tuli välittömästi tilanteeseen väliin. 

Uhrin huulista oli tullut verta ja hänen takkinsa oli tahriintunut kauttaaltaan vereen. 
Kiinniotetut kaksi miestä kertoivat, että he eivät ole tehneet mitään.

Kaksikko oli kuitenkin ilmeisesti unohtanut valvontakamerat. Valvontamateriaalista voitiin todeta, että toinen kiinniotetuista miehistä pukkaa asianomistajaa päällä kasvoihin ja muutaman sekunnin päästä lyö tätä nyrkillä voimakkaasti kasvoihin. 

Paikalle tulee järjestyksenvalvojia, jotka ottavat miehen kiinni. Tämän jälkeen toinen miehistä kävelee asianomistajan taakse ja lyö tätä nyrkillä kerran takaraivoon ja lähtee sen jälkeen juoksemaan pois paikalta. Järjestyksenvalvojat juoksevat perään ja ottavat miehen kiinni.

Mies vastusti kiinniottoa mm. rimpuilemalla, sylkemällä ja potkimalla. 
Järjestyksenvalvojat joutuivat kahlitsemaan riehuvan miehen käsi- ja jalkaraudoilla pakenemisen estämiseksi ja vastarinnan murtamiseksi.

1995 ja 1997 syntyneet epäillyt miehet otettiin kiinni ja toimitettiin poliisin tiloihin. Poliisin mukaan asiaa tutkitaan mm. pahoinpitelynä ja myös miesten maassaolon edellytyksiä tutkitaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme