Mainos
Mainos

Kaksimetrisen vainajan henkilöllisyys selvisi – poliisi tutkii tappona

Vääksyssä sijaitsevan Vesijärven Kalmarin uimarannan rantavedestä eilisaamuna löytyneen vainajan henkilöllisyys on selvinnyt.

Poliisi ei kuitenkaan vielä kerro tarkemmin vainajan henkilöllisyydestä tai siitä, miten hänen epäillään joutuneen veteen.

– Tässä vaiheessa emme voi kertoa. Tässä on nyt vähän reilu vuorokausi vainajan löytymisestä. Tutkinta pitää turvata ja tiedottamista sen vuoksi rajoittaa, sanoo rikoskomisario Jari Kiiskinen Sisä-Suomen poliisista MTV:lle.

Poliisi pyysi eilen yleisövihjeitä Rantavedestä löytyneestä kaksimetrisestä ja irokeesipäisestä vainajasta.

Vainaja oli löydettäessä alasti. Hänellä oli jalassaan ainoastaan Merrell-merkkiset sandaalit. Poliisi kertoo saaneensa asian tiimoilta useita kymmeniä yleisövihjeitä, minkä seurauksena miehen henkilöllisyys selvisi nopeasti.

– Yleisövihjeitä tuli paljon, ja vainajan henkilöllisyys selvisi niiden ja poliisin oman tiedustelutoiminnan ansioista.

Kiiskinen ei kerro, onko tutkinnassa tällä hetkellä epäiltyjä.

Poliisi kaipaa edelleen tapaukseen liittyviä havaintoja. Poliisi on erityisen kiinnostunut kaikista havainnoista, jotka on tehty Vääksyn Kalmarin uimarannan läheisyydessä 4.6.2016 klo 00:00-04:00 välisenä aikana.

Havainnot voi lähettää osoitteeseen pitkakestoinentutkinta.ph.hame@poliisi.fi tai soittaa vihjepuhelimeen 0295 414 222.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme