Mainos
Mainos

Kaleva: Velkojat tunkivat vasaran suuhun ja pakottivat ryöstämään kaupan

Rovaniemen hovioikeus käsitteli tiistaina tapausta, jossa mieskolmikko tunkeutui miehen kotiin perimään velkaa Oulussa, kertoo Kaleva.

Tapaus sattui viime vuoden heinäkuussa. Kalevan mukaan kolmikko löi ja potki miestä tämän kodissa Tuirassa ja tunki tälle vasaran suuhun. Miehet pakottivat uhrin tarkistamaan verkkopankin. Kun tili oli miinuksella, velkojajoukko pakotti uhrinsa ryöstämään Tuiran Valintatalon.

Kolmikko antoi miehelle vasaran ja hupparin ja meni kaupan taakse odottamaan. Mies ei kuitenkaan saanut kauppaa ryöstettyä.

Velkojista yksi sai kesäkuussa kolme kuukautta ehdotonta muun muassa pakottamisesta, ryöstön yrityksestä sekä avunannosta ryöstön yritykseen. Rovaniemen hovioikeus piti tiistaina miehen tuomion voimassa. Oululaismies oli vaatinut tuomion muuttamista yhdyskuntapalveluun tai valvontarangaistukseen.

Kaksi muuta velkojaa sai kesäkuussa ehdollista.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot