Mainos
Mainos

Kanerva: Olen huojentunut ja kiitollinen

Kansanedustaja Ilkka Kanerva (kok.) on huojentunut Korkeimman oikeuden päätöksestä olla käsittelemättä Nova-lahjusjuttua. Näin ollen Kanervan hovioikeudessa saama vapauttava tuomio jää pysyväksi. 

- Kyllähän jokainen tajuaa, että kun pitkä marssi on ohi, ihmisellä on huomattavan huojentunut olo, Kanerva kuvaa tuntujaan MTV Uutisille.

Kanerva kertoo tuntevansa tilanteessa nöyryyttä ja kiitollisuutta. 

- Olen tietysti myös kiitollinen paitsi suomalaiselle oikeusjärjestelmälle myös ihmisten minulle osoittamasta tuesta prosessin eri vaiheissa.

Kanerva kommentoi tilannettaan Ukrainasta, jossa hän on valmistelemassa Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön Etyjin vaalitarkkailua Ukrainan tulevissa presidentinvaaleissa.

Kanerva kertoo aikovansa puhua asiasta palattuaan Suomeen vapun jälkeen.

- Keskityn nyt nähin asioihin. Teen täällä täysillä tätä työtä Ukrainan merkeissä, mutta aion vapun jälkeen puhua avoimesti, Kanerva toteaa.Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot