Mainos
Mainos

Kännikalat vohkivat Zetorin

Oulaisissa Takolankujalta anastettiin maanantain ja tiistain välisenä yönä traktori. Zetorissa oli kiinni täydessä puukuormassa oleva peräkärry.

Poliisi pääsi sutjakkaasti traktorin jäljille. Perässä oli kaksi partiota. Zetor löytyi Korventien varrella olevalta pellolta, jonne se oli jäänyt kiinni.

Traktorin luona oli kaksi päihtynyttä miestä - Oulaisista kotoisin oleva 35-vuotias ja haapavetinen 23-vuotias - jotka olivat ottaneet luvatta traktorin käyttöön ja ajelleet sillä vuorotellen. Molemmat kortittomat miehet puhalsivat poliisin alkometriin yli 1,2 promillea, joten heitä epäillään moottoriajoneuvon käyttövarkauden lisäksi törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Alustavasti miehet eivät osanneet kertoa mitään järkevää syytä teolleen ja heidät laitettiin poliisin säilöön omiin koppeihin sitä erikseen miettimään.

Jokilaakson poliisi kuvasi tapahtumaa surkuhupaisaksi.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme