Mainos
Mainos

Kansallismuseoon murtautuneet verekseltään kiinni – "On menty katsomaan, mitä sieltä löytyy"

Mieskaksikon murtokeikka Kansallismuseon Konservointilaitokseen päättyi poliisivankilareissuun Helsingissä perjantain vastaisena yönä.

Puoli yhden aikaan murtopaikalle saapuneet poliisit olivat huomanneet, että Konservointilaitoksen ovesta poistui kaksi miestä. Nämä eivät noudattaneet pysähtymiskäskyä, vaan jatkoivat matkaa ja pudottivat maahan jotakin. Poliisi sai kuitenkin miehet kiinni.

Miehiä epäillään varkaudesta. Rikoskomisario Kari Martikaisen mukaan saaliina oli kolme vanhaa järjestelmäkameran runkoa sekä luuppi.

– Ei tämä ollut kovin hyvin suunniteltu juttu, on menty vain katsomaan, että mitähän tuoltakin löytyisi, Martikainen kertoi STT:lle.

Suomalaisilla 24- ja 26-vuotiailla epäillyillä ei ole aiempaa rikoshistoriaa. Toisen miehen asuinpaikka on osoitetietojen mukaan Helsinki ja toinen on ulkopaikkakuntalainen.

  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme