Mainos
Mainos

Kansanparantaja vankilaan naisten hyväksikäytöistä

Korkein oikeus on tuominnut vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi vankilaan kansanparantajan, joka käytti useita naisia seksuaalisesti hyväkseen.

Naiset olivat aluksi miehen asiakkaita vaivojensa vuoksi ja osallistuivat sitten tämän jäsenkorjauskoulutukseen.

Mies antoi ymmärtää, että naisilla oli erityisiä ominaisuuksia, joiden vuoksi heillä oli mahdollisuuksia ryhtyä esimerkiksi kansanparantajaksi.

Naiset päätyivät miehen kanssa lopulta toistuvasti seksuaaliseen kanssakäymiseen, johon vaikutti suggestiivisten menetelmien käyttö.

Rikollinen toiminta tapahtui vuosina 2003-2006. Uhreina oli neljä naista, joista yksi oli tekoaikaan alaikäinen.

Keski-Pohjanmaan käräjäoikeus katsoi aikanaan, että mies syyllistyi neljään seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Vaasan hovioikeudessa rangaistus tuli vain alaikäisen osalta.

Korkeimmassa oikeudessa lopputulos muuttui taas, ja kansanparantaja sai tuomion myös kolmen vanhemman naisen hyväksikäytöstä.

65-vuotias mies joutuu maksamaan uhreilleen yhteensä 21 000 euron korvaukset henkisestä kärsimyksestä.  

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot