Mainos
Mainos

Käräjäoikeus jatkanut kahden terrorismiepäillyn vangitsemista

Oikeus on jatkanut myös toisen terrorismirikosepäillyn vangitsemista. Hänet vangittiin todennäköisin syin epäiltynä terroristisessa tarkoituksessa tehdyn rikoksen valmistelusta.  

Aiemmin tänään käräjäoikeus kertoi jatkaneensa yhden terrorismirikosepäillyn vangitsemista. Hänet vangittiin todennäköisin syin epäiltynä terroristisen rikoksen valmistelusta ja koulutuksen antamisesta.  

Epäillyn avustaja, asianajaja Olli Piipponen sanoi miehen kiistävän epäilyt. 

Viikko sitten mies vangittiin lievemmällä syytä epäillä -perusteella muun muassa terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta, mutta keskusrikospoliisi ei enää vaatinut miestä vangittavaksi murhanimikkeellä. 

Keskusrikospoliisi on kertonut aiemmin, että kolmen miehen epäillään osallistuneen terroristiryhmäksi luokitellun aseellisen ryhmän toimintaan, jossa on loukkaantunut ja kuollut ihmisiä. Neljännen epäillään osallistuneen näiden toimien valmisteluun.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme