Mainos
Mainos

Käräjäoikeus myönsi lisäaikaa insuliinisurmien syytteille

Tampereen käräjäoikeuden pakkokeino-osasto on pidentänyt insuliinisurmien syytteen nostamisen määräaikaa ensi vuoden helmikuun loppuun.

Pirkanmaalla sattuneiden hoitolaitoskuolemien syyteharkinta ja poliisitutkinta ovat saaneet lisäaikaa. Tampereen käräjäoikeuden pakkokeino-osasto pidensi syytteen nostamisen määräaikaa ensi vuoden helmikuun loppuun.

Päätös määräajan pidentämisestä tehtiin syyttäjän pyynnöstä. Henkirikoksista epäillyllä sairaanhoitajalla olisi ollut mahdollisuus vastustaa syyttäjän pyyntöä, mutta hän ei ottanut siihen mitään kantaa.

Poliisi epäilee 26-vuotiasta nokialaista sairaanhoitajaa kolmesta murhasta ja kahdesta murhan yrityksestä. Epäillyistä henkirikoksista neljä on tapahtunut hoitolaitoksissa, joissa nainen on työskennellyt. Kaikki poliisin tutkimat kuolemantapaukset ovat tapahtuneet tänä vuonna.

Poliisitutkinta alkoi kesällä. Hoitaja on ollut siitä lähtien vangittuna. Hän kiistää syyllistyneensä henkirikoksiin.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme