Mainos
Mainos

Ossi Väänäsen pahoinpitelysyyte nurin – ei näyttöä rikoksesta

Espoon käräjäoikeus on hylännyt jääkiekkoilija Ossi Väänäsen syytteet pahoinpitelystä.

Käräjäoikeuden mukaan asiassa jäi näyttämättä, että KHL-kiekkoilija Väänänen olisi syyllistynyt rikokseen. Väänästä syytettiin Seitsemän päivää -lehteen kuvanneen toimittajan pahoinpitelystä tonttinsa liepeillä viime elokuussa.

Oikeuden mukaan asiassa on riidatonta, että toimittajan huomannut Väänänen on tullut talostaan ulos kadulle suuttuneena. Toimittaja on kertonut pelästyneensä kiekkoilijan uhkaavaa käytöstä.

Toimittajan kertomus siitä, että Väänänen olisi töninyt häntä, tarttunut häneen kiinni ja heittänyt maahan, oli käräjäoikeuden mukaan oleellisilta osilta uskottava.

Kuitenkin on myös mahdollista, että toimittaja on perääntynyt ja kompastunut itse, kuten Väänänen kertoi jo esitutkinnassa. Oikeuden mukaan kuvaajan vammat ovat saattaneet syntyä tässä tilanteessa.

"Käräjäoikeus katsoo, että Väänäsen esittämä vaihtoehtoinen tapahtuman kulku on olennaisilta osiltaan mahdollinen ja siinä määrin todennäköinen, ettei sen olemassa oloa voida riittävällä varmuudella poissulkea."

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme