Mainos
Mainos

Karjalainen: Liikemies Laakkoselle vuoden ennätyssakot – poliisin vuosipalkka

Joensuulaiselle liikemiehelle Yrjö Laakkoselle mätkäistiin viime lauantaina tämän vuoden suurimmat ylinopeussakot. Sanomalehti Karjalainen kertoo, että Laakkonen ajoi 80 kilometrin tuntinopeusrajoitusalueella 114 kilometrin tuntivauhtia. Poliisi kirjoitti Laakkoselle 16 päiväsakkoa, josta kertyi maksettavaksi 36 464 euroa.

– Poliisikin sanoi, että sakko on hänen vuosipalkkansa suuruinen. Sakko on mielestäni kohtuuton, Laakkonen sanoo Karjalaisessa.

Laakkonen ajoi ylinopeutta Heinäveden ja Liperin välisellä tiellä. Hän kertoi luulleensa, että tien nopeusrajoitus on 100 kilometriä tunnissa.

Yrjö Laakkonen on Karjalaista kustantavan Pohjois-Karjalan Kirjapainon suuromistaja. Hän omistaa myös muun muassa Autotalo Laakkosen.

Vuoden suurimman ylinopeussakon oli aiemmin saanut Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila. Iltalehti kertoi eilen, että Mattila sai toukokuussa 29 340 euron sakon.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme