Mainos
Mainos

Karkkilassa murtauduttiin kultasepänliikkeeseen – ampuivat laukauksia vartijan saavuttua

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Karkkilan keskustassa murtauduttiin kultasepänliikkeeseen.

Vartija sai hälytyksen Tammelantiellä sattuneesta murrosta kello 3.50 ja tapasi tapahtumapaikalta kaksi miestä. Miehet poistuivat paikalta kolmannen henkilön kuljettamalla henkilöautolla. Poistumisen yhteydessä yksi miehistä ampui käsiaseella ilmaan kaksi laukausta.

– (Ampumiset tehtiin) todennäköisesti sen takia, ettei vartija ryhtyisi toimenpiteisiin, kommentoi komisario Sami Kari Lohjan poliisista.

Ase oli 22-kaliiperinen käsiase. Kari pitää tapausta tavallista harvinaisempana.

– Yleensä jos asetta käytetään, niin tehdään ryöstö avoimena olevaan liikkeeseen.

Yleisöltä toivotaan havaintoja autosta

Poliisilla ei ole vielä tietoa anastetun omaisuuden määrästä. Tapausta tutkitaan tässä vaiheessa törkeänä varkautena sekä ampumisen osalta vaaran aiheuttamisena ja ampuma-aserikoksena.

Varkaiden käyttämä auto oli musta tai tumma sedan-mallinen isompi henkilöauto, mahdollisesti Mercedes-Benz tai Nissan Maxima. Auton rekisterinumero alko FIA- tai TIA-kirjaimilla.

Liikkeeseen tunkeutuneet miehet olivat 20–25-vuotiaita, ja heistä toisella oli musta huppari. Kuljettajasta ei ole tuntomerkkejä.

Poliisi pyytää yleisöhavaintoja autosta tai sillä liikkuneista miehistä puhelinnumeroon 0295 436015.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme