Mainos
Mainos

Käsiase tippui lattialle baarissa Tampereella, riita pihalla päättyi ammuskeluun – poliisi toivoo tietoja tapahtuneesta

Tänään kello 0.30 aikaan mieheltä putosi käsiase lattialle Tampereen Haukiluomassa sijaitsevassa Bar Ladossa.

Hieman myöhemmin baarin pihalle kerääntyneistä 30 ihmisestä osalle oli tullut riitaa, jolloin yksi paikalla olleista oli ampunut neljä laukausta. Tämän päätteeksi pihalla olleet olivat poistuneet paikalta useilla autoilla. STT:n mukaan poliisi ei ole tutkinnan tässä vaiheessa varma, ammuttiinko aseella jotakuta kohti.

Poliisi tutkii tapahtumaa ampuma-aserikoksena ja vaaran aiheuttamisena, mutta rikosnimikkeet saattavat tarkentua esitutkinnan aikana.

Poliisi tutkii lisäksi myös törkeää pahoinpitelytä Tampereen Lielahdessa, jossa osallisena on osan edellisessä tapauksessa olevista henkilöistä. Tapaus sattui noin kello 0.55 Lielahdenkadun ja Taninkadun risteyksessä, ja sen päätteeksi uhri jouduttiin kuljettamaan Tampereen yliopistolliseen sairaalaan saamaan ensiapua.

Sisä-Suomen poliisi pyytää kaikkia tapahtumasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä joko puhelimitse numeroon 050 313 7391 tai sähköisesti vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme