Mainos
Mainos

Käsipainolla tehty murha toi elinkautisen

Entisen vankilakaverin surmaaminen käsipainolla on tuonut elinkautisen vankeustuomion 34-vuotiaalle helsinkiläismiehelle. Helsingin käräjäoikeus katsoi Antti Jaakko Kuulan syylliseksi maaliskuussa Kontulassa tehtyyn murhaan.

Kuula myönsi iskeneensä uhria käsipainolla korkeintaan neljä kertaa kasvojen alueelle. Hänen mukaansa mies oli kuitenkin hyökännyt ensin hänen kimppuunsa.

Oikeus ei uskonut kertomusta kahakasta, vaan arvioi Kuulan iskeneen sohvalla istumassa tai makaamassa ollutta miestä. Se piti tekoa erityisen raakana ja julmana.

Oikeuden mukaan teko oli myös suunnitelmallinen, sillä käsipainosta oli irrotettu toisen pään painot. Lisäksi löytyi verinen hanska, jota Kuula oli ilmeisesti käyttänyt lyödessään.

Kuula oli vankilasta koevapaalla. Uhri oli päässyt muutamaa kuukautta aiemmin vankilasta päiväksi lomalle, mutta jättänyt palaamatta takaisin.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme