Mainos
Mainos

Kataiselle veistä esittänyt mies halusi julkisuuteen

Pääministeri Jyrki Kataiselle eilen Turussa veistä esittänyt mies on poliisin kuulusteluissa kertonut syyksi halun päästä julkisuuteen.

Hän on halunnut päästä julkisuuteen esittämään poliittisia mielipiteitään. Mies on sanonut poliisille, että hänen aiemmat yhteydenottonsa kansanedustajien kanssa eivät ole tuottaneet tulosta.

Poliisi vahvistaa aiemmin julkisuudessa olleet huhut, että 27-vuotias mies sanoi Kataiselle tulleensa leikisti tappamaan pääministerin. Sitä ennen hän oli polvistunut Kataisen esiin ja pitänyt veistä kädessään. Veitsen terä osoitti miestä kohti.

Keski-Suomesta kotoisin oleva mies ei käyttäytynyt tilanteessa uhkaavasti. Poliisin mukaan hän ei ole yrittänyt lyödä veitsellä ketään.

Eilinen tilanne päättyi nopeasti, kun Kataisen turvamiehet taltuttivat miehen.

Poliisi on pidättänyt miehen. Häntä epäillään laittomasta uhkauksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme