Mainos
Mainos

Katkaistulla sähköjohdolla kiduttanut mielentilatutkimukseen

Käräjäoikeus on passittanut kidutuksista epäillyn kauhavalaismiehen mielentilatutkimukseen. Mies antoi viime kesänä sähköiskuja tuttavalleen ja naisystävälleen katkaistulla sähköjohdolla.

Miestä syytetään kaikkiaan kymmenestä eri rikoksesta, mm. törkeistä pahoinpitelyistä, vapaudenriistosta ja tuhotyöstä. Hän on myöntänyt osan rikoksista, esimerkiksi sähköiskujen antamisen. Motiivina oli tiettävästi kostonhalu ja epäluulo naisystävää kohtaan.

Rikokset tehtiin viime kesänä pian sen jälkeen, kun mies oli vapautunut vankilasta. Mies mm. kahlitsi naisystävänsä asuntonsa kylpyhuoneeseen, jossa hän antoi tälle sähköiskuja. Nainen pääsi pakenemaan asunnosta vasta useiden tuntien jälkeen, kun sai kätensä vapaiksi kahleista.

Miestä on syytetty myös omakotitalon palosta, jossa kaksi miestä sai pahoja palovammoja. Kauhavan käräjäoikeuden mukaan syytetyn ei kuitenkaan ole selvitetty syyllistyneen tulipalon sytyttämiseen.

Käräjäoikeus antaa tuomionsa mielentilatutkimuksen jälkeen.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme