Mainos
Mainos

Katoamismysteeri: Isästä ja pojasta ei jälkeäkään viiteen kuukauteen

Juha ja Risto Koivulan liikkeistä ei ole huhtikuun puolivälin jälkeen havaintoja. Isän ja pojan katoamisesta on tullut poliisille vihjeitä niukasti.

Kadonneet Koivulat

Isä ja poika katosivat Järvenpäässä 11. huhtikuuta. Poliisin arvion mukaan isä ja poika liikkuvat yhdessä.

14-vuotias Risto Koivula on hoikkavartaloinen, noin 180 senttiä pitkä ja käyttää mahdollisesti silmälaseja. Hänellä on tummanruskeat, normaalipituiset hiukset. 

Kadoksissa on myös Riston isä, 49-vuotias Juha Koivula.

Vihjeet kadonneista voi soittaa virka-aikana puhelinnumeroon 050 456 3471.

– Silloin tällöin on tullut muutama vihje, mutta ne eivät ole johtaneet mihinkään. Kaikki vihjeet on tarkistettu, kertoo rikoskomisario Markku Tuominen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Isä ja poika katosivat 11. huhtikuuta Järvenpäässä. Poliisi pitää mahdollisena, että Koivulat olisivat kadonneet vapaaehtoisesti. 

– Kyllähän ihmisiä katoaa vapaaehtoisesti, mutta tässä tapauksessa mikään ei viittaa siihen. Mitään viitteitä ei myöskään ole siitä, että he olisivat ulkomailla. Kaikki on kuitenkin mahdollista. Yhtään suoraa selittävää syytä katoamiselle ei ole, Tuominen kuvailee.

Poliisin arvion mukaan Juha ja Risto Koivula liikkuvat mahdollisesti yhdessä.

– Tämän tyyppisiä katoamisia tapahtuu aina silloin tällöin, mutta yleensä henkilöt löytyvät pian katoamisen jälkeen.

Poliisi ei epäile isän ja pojan katoamiseen liittyvän rikosta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme